Lietotājs
Parole
kaadskautkur / Vientuļajiem un nevajadzīgajiem...

Vientuļajiem un nevajadzīgajiem


Jūties vientuļš/vientuļa? Šķiet, ka neviens par Tevi nedomā un nevienam pasaulē Tevi nevajag? Zini - tā nav taisnība, jo šajā brīdī, ka Tu lasi šo tekstu, es par Tevi domāju un man Tevi vajag tā vienkāršā iemesla dēļ, ka Tu esi šī teksta lasītājs/lasītāja un bez Tevis es nekādi nespētu pildīt šī raksta autora lomu      

Varbūt naivi, ironiski un diez vai tā pa īstam var palīdzēt depresīviem un vientuļiem cilvēkiem, taču jebkurā gadījumā tas ir fakts. Katru dienu mēs, šķietami nelielie, vientuļie zobratiņi, pildām kādu lomu kāda cilvēka dzīvē. Mēs nekad nevaram zināt, kādas būs sekas. Pārsvarā varbūt nekādas, bet citreiz varbūt mūsu nevainīgais šķaudiens novedīs pie sekām... kas zina, labām vai sliktām, taču loma būs nospēlēta, un laikam jau tas ir svarīgi. 

Taču var jau būt, ka Evolūcijas Tantei tas viss ir pie kājas un visa mūsu sevis apzināšanās un iekšējās ciešanas ir tikai nejaušs blakus efekts bioloģiskajai evolūcijai... Tādā gadījumā tikai mūsu pašu rokās ir lēmums, ko mums darīt ar šo "blakus efektu" un kā no sevis apzināšanās izspiest kaut ko labu un lietderīgu, bet nevis atgriezties pie primitīvās fiziskās būtības un izdzīvošanas šauri bioloģiskā nozīmē. Viens no lietderīgiem darbiem ir pildīt dažādas lomas un būt kādam kaut uz mirkli vajadzīgiem, ko es arī centos šeit darīt.

Labu vakaru visiem, kas šajā brīdī pildīja lasītāja lomu. Varbūt kādreiz nejauši tiksimies vēl kādās citās lomās...
Publicēja: kaadskautkur
Datums: 15.10.2017. - 22:44:41
Lasīts (reizes): 2823
Komentāri: 3
4 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (3)
mickapicka | 22.10.2017. - 23:47:57
https://www.youtube.com/watch?v=wg20uxPR p0E Mana mantra :)
rudolfs-2106 | 19.10.2017. - 20:47:43
man patika raksts, paldies.
emija | 16.10.2017. - 11:13:52
All is dust!
kaadskautkur | 16.10.2017. - 23:05:01
But what if stardust? :)
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.