Lietotājs
Parole
kazis / Go dirty......

Go dirty...


Cienījamā redakcija! 

No kāda zināma cilvēka saņēmu ļoti tiešu piedāvājumu viņu "izdrāzt". Uz ko atbildēju, ka iepriekšējās dažas reizes ļoti nesenā pagātnē, šī atrakcija sevī ietvēra arī gultasveļas mazgāšanu un pašas gultas tīrīšanu, telpu pastiprinātu uzkopi un vēdināšanu. Arī sekojošā reizē, izdalot vairākus dvieļus un dubultojot vannas istabas apmeklējumu skaitu, progresu šajā jautājumā sasniegt neizdevās. Piedāvāju viņam iespēju mani orāli apmierināt izmantojot deepthroat un facefucking elementus, taču no šāda piedāvājuma šī persona vīzdegunīgi atteicās un paziņoja: "Nu tad neko". Es to uztvēru kā paziņojumu, ka ja tu man neļauj piedir$t gultu un noslaucīt rokas aizkaros, tad es pie tevis neiešu!

Kā vēl es būtu varējis šajā situācijā rīkoties?
1. Neko neteikt un satikties?
2. Laipni piekrist un priecīgi klāstīt, ka tieši pirms mirkļa beidzu gludināt rezerves gultas veļas komplektu, kuru nācās mazgāt pēc tavas iepriekšējās vizītes.
3. Palūgt pa ceļam ieskriet veikalā un nopirkt ģimenes iepakojumu ar veļas pulveri .
4. Mājās māte gultu tīra?
5. ...
6. ...
Publicēja: kazis
Datums: 26.10.2016. - 15:42:46
Lasīts (reizes): 2756
Komentāri: 2
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (2)
open87 | 06.11.2016. - 13:56:33
Bļē, nomaini partneri! :D
oomny | 27.10.2016. - 22:35:26
98. uzdāvināt dāvanu karti proktologa vai cita speciālista apmeklējumam 99. ieslodzīt būrī uz diennakti, tās laikā nedot ēst, pēc tam nomazgāt un izdrāzt
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.