Lietotājs
Parole
plastic / tīrīšana...

tīrīšana


izaudzināju sevī pacietību. skat, vairs neviena šļapļap ieraksta, tik viegli ir dzēst, bet pacietībai jābūt, jo gadu gaitā sagrūsts te ir gana sīku, mazu, knislīgu piezīmīšu. principā es vairs nerakstu ne blogus, ne dienasgrāmatas un, lai tam tiešām būtu jēga - tas te tā ir jāuzraksta un jāatstāj, lai vienu dienu nesāktu klumpurēt pāri vārdu kalniem.
šī vietne izceļas ar to, ka te nudien var smelties iedvesmu, lai neiedvesmotos nekad vairs. blogi ar i’m still alone pieskaņu, diskusiju tēmas, kuras vai nu, aiz cilvēku bezdarbības vai skumjām, bet ir kļuvušas absurdas. ir daži izņēmumi, kuri pat ar savu still alone var mani aizvest līdz teikuma beigām, bet uz šiem ierakstiem ir atkal jāgaida - pacietīgi.
iesaku patīrīt šo vietu. un katram jāsāk ar sevi.. galvenais pacietību un jums izdosies!

p.s. viss iepriekš rakstītais ir tikai mans, ar vienu aci, vērojums par šībrīža situāciju portālā, ja kāds to nesaprot tad ir vērts paburkšķēt




Publicēja: plastic
Datums: 20.02.2013. - 16:42:29
Lasīts (reizes): 2077
1 cilvēkiem patīk šis blogs
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.